Historien

Damsø & Damsø Sprogskoler blev etableret af Lene og Carsten Damsø i 1992. Opstarten skete under ydmyge forhold, idet firmaets første kontor var beliggende i parrets køkken. Spørger man Lene Damsø om, hvordan forholdene var dengang, fortæller hun med glæde bl.a. om, "den store dag da de indkøbte en telefax".

Med en stor og ihærdig arbejdsindsats trodsede parret tidens tendens til firmalukninger og konkurser. Allerede efter kort tid blev køkkenet i Støvring syd for Aalborg for lille til at kunne rumme virksomheden og man flyttede til mere egnede lokaler.

Gennem årene har Damsø & Damsø Sprogskoler levet efter princippet om ikka at være de største, men at være de bedste og mest stabile.


I dag dækker Damsø & Damsø Sprogskoler hele landet
med afdelinger i København, Odense, Århus og hovedsæde i Aalborg, og de dækker hele verden med kurser i alt fra
albansk til ægyptisk - herunder også dansk.

Noget helt unikt for Damsø & Damsø Sprogskoler er Damsø & Damsø METODEN®, der er udviklet og registreret af Damsø & Damsø Sprogskoler. Damsø & Damsø METODEN®, sikrer kursisterne
individuelt tilpasset, målrettet og målbar undervisning, der gennem et af branchens bedeste evalueringssystemer er garanten for, at de holder, det de lover.

For Damsø & Damsø Sprogskoler er det vigtigt, at kunderne kan måle og mærke den sproglige indsats på bundlinjen, hvilket kunderne også giver udtryk for at de kan.

Damsø & Damsø Sprogskolers succes skyldes det mange vil omtale som jysk ihærdighed, snusfornuft og stabilitet.

Skrevet af Jesper Heskjær
marts 2006
Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Kurset var meget, meget godt!
Kurset var vældigt målrettet og med fokus på mit eget behov. jeg har lært dansk på en meget effektiv måde og min lærer gjorde undervisningen til altid en positiv oplevelse for mig. Jeg har lært mere på kort tid end jeg havde ventet. Mange, mange tak.

Marts 2009, Victoria Lchizli-Bartels og Michael Bartels

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagDamsø & Damsø Sprogskoler
Fjordgade 23
9000 Aalborg
Telefon 98 16 04 99
aalborg@damsoe-damsoe.dk

NyhedsbrevDit navn:
Din email: