Sådan bliver din hverdag lettere

Hvad kan vi?
Siden 1992 har vi leveret målrettet og målbar intensiv sprogundervisning til nøglepersoner i fortrinsvis danske virksomheder. Vores mål er høj undervisningskvalitet hvor udgangspunktet er den enkeltes kursists ønsker og behov.

På baggrund af kursisternes gode resultater valgte vi efter 10 års erfaring at varemærkeregistrere vores måde at tilrettelægge, udføre og ikke mindst måle det sproglige resultat på. Metoden kalder vi Damsø & Damsø METODEN®.


Hvorfor eneundervisning?
Næsten 85 % af vores kursister vælger eneundervisning. Det gør de bl.a. ud fra den betragtning at tiden er en væsentlig faktor. Ønsker man at forbedre sine sproglige færdigheder hurtigt og målrettet, er eneundervising en effektiv løsning. Mange af vores kursister kommer ikke til os fordi de har en speciel interesse for sprog, men simpelthen fordi det gør deres hverdag lettere hvis de kan kommunikere ubesværet og professionelt. Et godt sprog sender et signal om at de er seriøse, og det smitter af på firmaets image.

Sprogtest
Vi vil gerne invitere dig til en sprogtest som varer 40 min. Du vil få en vurdering af dit niveau, og du vil få en smagsprøve på vores undervisningsmetode. En prøvelektion koster kr. 699,- ekskl. 25 % moms (gælder engelsk, tysk, spansk, fransk og dansk).

Priseksempler (enelektioner):

Enelektioner fra kr. 595,-/695,- pr. lektion og lukket hold fra kr. 650,-/795,- pr. lektion. 

Priserne er ekskl. sprogtest, bogsæt, transportomkostninger og 25 % moms. Sprogkurser til private er momsfri.

Vel mødt!

Venlig hilsen
Damsø & Damsø Sprogskoler


Lene Damsø og Carsten Damsø


Damsø & Damsø Sprogskoler har siden 1992 hjulpet mere end 18.000 kursister med sproget. Vores kursister kommer både fra små, mellemstore og store virksomheder.

Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Skriftlig dansk kommunikation
Kurset er et godt og udbytterigt kursus. Et kursus med en masse gode eksempler og øvelser som gør det muligt bedre at huske tingene når man kommer tilbage på arbejdspladsen. Undervisningen er samtidig god og varierende.

Hanne Jespersen, Kristelig Fagforening, Randers

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagAdministration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

NyhedsbrevDit navn:
Din email: