Sprog i udlandet                      Se profilbrochure her!
                                           -Bestil brochuremateriale!

UDSTATIONERING

Når en person udstationeres eller får arbejde i udlandet, er alle klar over at vedkommende nok skal have noget sprogundervisning, hvis jobbet skal klares tilfredsstillende. Mange overser imidlertid familien. Det er jo ikke kun den ansatte der flytter til udlandet for en kortere eller længere periode. Ofte er der en ægtefælle og måske også børn, der flytter med.

Det er derfor ikke nok kun at sikre at medarbejderen kan klare det fremmede sprog. Hvis det skal blive en succes, er det nødvendigt at familien også kan klare sig i de nye omgivelser. Vi har derfor udviklet et koncept der er skræddersyet til at kunne sætte ikke alene den der skal arbejde i udlandet, men også vedkommendes familie i gang på den bedste måde. Vi kalder det Familiepakken.


Familiepakken består af
· sprogundervisning af medarbejderen almen/business
· sprogundervisning af ægtefællen almen eller almen/business
· sprogundervisning af børn almen

Det er ikke kun børn i den skolepligtige alder, der kan undervises. Damsø og Damsø Sprogskoler har også erfaring med at undervise førskolebørn. Vi tilbyder undervisning i alle sprog - hør gerne nærmere.

Familiepakken kan også anvendes den anden vej". Altså for specialister der kommer til Danmark for at arbejde. Det kan være læger, ingeniører, sportsfolk eller andre. Som et tillæg til Familiepakken tilbyder Damsø & Damsø Sprogskoler også undervisning i dansk kultur og levevis.

Som alle Damsø & Damsø Sprogskolers kurser er undervisningen baseret på en individuel sprogtest der sikrer kursisterne det optimale udbytte af undervisningen. Ligeledes er der for medarbejderen og ægtefællen tale om eneundervisning. Børnene kan eventuelt undervises på et hold hvis deres alder og niveau muliggør det.

Kontakt os meget gerne for yderligere information
Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Reference
..."tilfredsstillende kemi mellem underviser og undertegnede"

Ole Nørgaard, DANSIKRING ERHVERV, Glostrup

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagAdministration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

NyhedsbrevDit navn:
Din email: