Dansk

Vi hjælper ofte udenlandske medarbejdere (evt. hele familien), der er blevet udstationeret i Danmark, med at lære det danske sprog. Det kan fx være ingeniører, montører, læger, salgspersonale eller direktører, kort sagt medarbejdere på alle niveauer og i alle funktioner. Men det kan også være private personer som har bosat sig permanent i Danmark.

Det danske sprog er ikke helt let - især ikke udtalen. Når du har dansk som fremmedsprog og er nået til et niveau hvor omgivelserne forstår dig, korrigerer de dig ikke længere. På den måde bliver din udtale måske ikke optimal. En god udtale er nødvendig hvis du fx har et job som gør at det er vigtigt at andre forstår dig. Fonetikundervisning indgår som en naturlig del af danskundervisningen, men vi tilbyder også kurser udelukkende i fonetik.
 
Ligeledes er det også muligt at kunne inddrage dansk mentalitet og kultur i undervisningen samt tilknytte et af vores kususmoduler hvor vores underviser hjælper med at finde svar på de spørgsmål som dukker op, når man skal arbejde, bo og fungere i et nyt land.

Metoden der sikrer dig gode resultater
Hos os får du undervisning efter Damsø & Damsø METODEN® som er din garanti for målrettet, individuel undervisning der giver målbare resultater. Se vores film om vores undervisningsmetode (kan bla. ses på forsiden "klik her").
 
Vi er specialister i høj undervisningskvalitet hvor eneundervisning er den undervisningsform der er med til at skabe de gode resultater.


Læs mere om vores danskkurser ved at klikke på fanebladene til højre for "Sprogkurser/Dansk".

Du er også velkommen til at ringe og høre hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed
på 9816 0499.

Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Skriv gode, korrekte og nudanske breve
Foredragets emner er relevante og brugbare i vort daglige arbejde.

Aase Madsen, Alpha Container ApS, Århus

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagAdministration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

NyhedsbrevDit navn:
Din email: