Om os

Fra starten i 1992 og frem til i dag.

Da vi startede i 1992, var vores målsætning at tilbyde erhvervslivet en aktiv og målrettet samarbejdspartner der kunne danne ramme for intensive og målrettede kurser med et stort udbytte. Vi skulle samtidig kunne måles på vores resultater.

Vi må sige at vi til fulde har indfriet vores egne forventninger. Vi har gennem de sidste 26 år været sproglig sparringspartner for mange virksomheder - men også for mange private kursister. 99 % af vores kursister er erhvervskursister. Ud af disse får ca. 80-85 % intensiv eneundervisning med målrettet, individuelt tilrettelagt undervisning. De resterende niveausammensættes i små firmahold med to til seks personer.

Damsø & Damsø METODEN®
Vi har hos Damsø & Damsø Sprogskoler gennem 31 år udviklet og gennemprøvet den mest effektive metode at lære et nyt sprog på. Denne undervisningsmetode er nu godkendt som Damsø & Damsø METODEN®. Med Damsø & Damsø METODEN® er vores kursister sikret individuelt tilpasset, målrettet og målbar undervisning, og vi udvikler naturligvis stadig vores koncept. Gennem et af branchens bedste evalueringssystemer kan vi bevise at vi holder hvad vi lover og skaber tilfredse kunder.

Underviserne
Vi beskæftiger ca. 65-75 velkvalificerede undervisere som alle har gennemgået træning i Damsø & Damsø METODEN®. De er dels native speakers med en relevant faglig baggrund og dels danskere med en sproglig uddannelse.


Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.
 
 Carsten Damsø                                                         Lene Damsø
Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Reference
Jeg vil gerne give underviseren min varmeste anbefaling, hun er så utrolig dygtig og engageret. Jeg har følt mig i rigtige gode hænder og lært en masse på den korte tid vi nu engang havde til rådighed.

SL, Aalborg

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagAdministration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

NyhedsbrevDit navn:
Din email: