Hvor hurtigt kan du lære? Hvad siger vores erfaringer?

Eksempler
Hvis vi udelukkende tænker på det mundtlige, opnår du mærkbare forbedringer allerede efter 30-40 lektioner. Èn havde ikke brugt sit sprog siden gymnasiet for 8 år siden og sluttede med 30+21 lektioner før selvsikkerheden igen var på plads.

Nogle uden tidligere forkundskaber har følt sig godt rustet til nye udfordringer på en ny arbejdsplads i udlandet med 75-100 overståede lektioner i kufferten.

Andre har kunnet nøjes med quick brush up på 21-30 lektioner for at lære og træne nye udtryk og nuancer.

Og så er der dem som afvikler ca. 40 lektioner fordelt over hele året for altid at være på toppen med sproget. På baggrund af testen vil vores sprogkonsulenter rådgive dig om det ideelle kursusforløb for dig. Der tages hensyn til dit nuværende niveau, dit mål og hvor ofte du bør modtage undervisning.


Metoden der sikrer dig gode resultater.
Hos os får du undervisning efter Damsø & Damsø METODEN® som er din garanti for målrettet, individuel undervisning der giver målbare resultater.
 
Vi er specialister i høj undervisningskvalitet hvor eneundervisning er den undervisningsform der er med til at skabe de gode resultater.
 

du_husker_ca(1)..gif

copyright Damsø & Damsø Sprogskoler

 

Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
God kombination mellem teori og praksis.
Kursisten/holdet blev hele tiden aktivt involveret i diverse problemstillinger og -løsninger. Desuden var der altid tid til en ekstra forklaring hvis noget virkede svært.

Gitte Hansen, Nordjyllands Amt

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagDamsø & Damsø Sprogskoler
Fjordgade 23
9000 Aalborg
Telefon 98 16 04 99
aalborg@damsoe-damsoe.dk

NyhedsbrevDit navn:
Din email: