Når du investerer i dig selv og/eller dine nøglemedarbejdere, sikrer du at
hverdagen bliver lettere.


Sælger du varer eller ydelser til udlandet, ved du sikkert hvor vigtigt det er at der ikke sker sproglige misforståelser. Mestrer du sproget, signalerer du også til omverdenen at du repræsenterer en seriøs og international virksomhed. Ligeledes har du nemmere ved at sælge og købe dine produkter og måske skabe bedre aftaler når sproget ikke er en hindring.

Vi tilbyder dig en kombineret sprogtest hos os til kr. 1049,-. Du gennemgår en sprogtest og samtidig får du en lille forsmag på hvordan det er at modtage koncentreret, målrettet eneundervisning. Testen og prøvelektionen varer 40 min. Derefter er der en evaluering som varer ca. 20 min.

Sprogtesten udføres efter den fælleseuropæiske niveauskala, Global Scale. Global Scale opererer med 6 færdighedsniveauer.

Et intensivt engelskkursus i forretningssprog hvor du typisk løfter dine mundtlige færdigheder med et helt niveau koster fra kr. 31.500,-. Et tilsvarende intensivt brush-up koster fra kr. 15.750,-. Priserne er ekskl. moms.

Vi er specialister i målrettet og intensive sprogforløb. Vi har igennem de sidste 26 år udviklet og gennemprøvet den mest effektive metode at lære et nyt sprog på. Denne undervisningsmetode er nu godkendt som Damsø & Damsø METODEN®. Med vores metode er du sikret individuelt tilpasset, målrettet og målbar undervisning som sikrer dig et sprogforløb med et stort udbytte.

Den hurtigste måde at blive bedre til sprog er via intensiv eneundervisning. Op til 85 % af vores kursister vælger denne kursusform!

Vi håber at du har mod på at investere i dig selv og tage imod vores tilbud om en prøvelektion. Har du spørgsmål kan du træffe os på 9816 0499 (Aalborg).

Venlig hilsen
Damsø & Damsø Sprogskoler

 j0316794[1].jpg    j0422803[1].jpg
Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Reference
Jeg vil gerne give underviseren min varmeste anbefaling, hun er så utrolig dygtig og engageret. Jeg har følt mig i rigtige gode hænder og lært en masse på den korte tid vi nu engang havde til rådighed.

SL, Aalborg

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dagAdministration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

NyhedsbrevDit navn:
Din email: