Ringe sprogkundskaber bremser eksport...

Ringe sprogkundskaber bremser eksport...

Af Steen Kure
Blot 7,7 procent af 330 danske virksomheder har undersøgt behovet for sprogundervisning og har fastlagt en sproglig uddannelse for medarbejderne.

De 330 virksomheder deltager i den danske del af den EU-undersøgelse af virksomheders muligheder for at klare sig rent sprogligt i det indre marked.
 
EU-undersøgelsen er foretaget i fem regioner i Europa blandt små- og mellemstore import/eksportvirksomheder. Den danske del af undersøgelsen er foretaget af Det erhverssproglige Forskningsinstitut ved handelshøjskole Syd omfatter virksomheder med 5 til 500 ansatte i Syd-, Sønder- og Vestjylland. Den ringe indsats sker til trods for, at virksomhederne klart markerer en efterspørgsel efter sprogviden. Ni ud af ti adspurgte virksomheder hævder, at de dagligt har brug for mindst et sprog. Det er primært tysk, engelsk, fransk og spansk i nævnte rækkefølge. Samme antal adspurgte hævder i øvrigt, at der er på vej ind på nye markeder.
 
Mere end hver tiende virksomheder indrømmer, at de er gået glip af mulige eksportordrer på grund af et for dårligt - eller manglende kendskab til sprog.

Metoden der sikrer dig gode resultater.
Hos os får du undervisning efter Damsø & Damsø METODEN® som er din garanti for målrettet, individuel undervisning der giver målbare resultater.
 
Vi er specialister i høj undervisningskvalitet hvor eneundervisning er den undervisningsform der er med til at skabe de gode resultater.
 
Bestil brochure - klik her



Tilbage til oversigten

 
Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Reference
..."tilfredsstillende kemi mellem underviser og undertegnede"

Ole Nørgaard, DANSIKRING ERHVERV, Glostrup

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dag



Administration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Nyhedsbrev



Dit navn:
Din email: