Weekendkurser            Se profilbrochure her!                                                      -Bestil brochuremateriale!  

Intensive kursusforløb
Vi tilbyder undervisning på alle hverdage - men fortvil ikke -hvis du ønsker undervisning på lørdage og/eller søndage kan vi også tilbyde dig dette. De fleste af vores intensive sprogkurser kan også afvikles på lørdage og/eller søndage mod mindre tillæg.

Eftersom vi udbyder mange forskellige kurser og kursustyper vil vi anbefale at du sammen med os får sammensat og skræddersyet et intensivt kursusforløb som netop passer til din travle kalender.

Ud fra den overordnede kursusplan, kan vi sammensætte kurset som du ønsker det.


Undervisning - lørdage
Ved undervisning på lørdage gælder følgende pristillæg:
+10 %



Undervisning - søndage
Ved undervisning på søndage gælder følgende pristillæg:
+ 15 %

Et intensivt kursus kan skræddersyes og antallet af lektioner kan tilpasses din kalender, dog min. 3 lektioner pr. undervisningsgang.

Priserne er ekskl. sprogtest, et bogsæt a kr. 699,- pr. kursist, eventuelle transportomkostninger og 25 % moms. Kurser til private er momsfri. Lektionsantal og kursuslængde kan tilpasses og købes i forhold til dine ønsker og sproglige behov.


Tavshedsløfte
Når du køber ydelser hos os, garanterer vi at alle oplysninger og forhold vi får kendskab til om din virksomhed eller dig som person hemmeligholdes.
 

FirmaholdDSCF0067.JPG

Bøger-Oxford-CopenhagenPost-DSCF0025_bger.JPG

Få mere information
Ring på 98160499
Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde for at få en snak om mulighederne.
Brug for yderligere information?
Bestil brochurer og materiale her
Kunder udtaler
Overordentligt godt
Min underviser gør et flot stykke arbejde for at tilpasse kurset til det formål, man skal bruge det til. Fx skal jeg bruge det både i dagligdagen og i mit arbejde, og der får jeg lær både hverdags- og fagudtryk. Det har været rigtig godt at komme hver gang og underviseren har været utrolig sød til at finde forskellige materialer ud over undervisningsmaterialerne/de obligatoriske og det har gjort det nemmere og sjovere at øve sig på sproget

Marts 2009, Jana Asamussen

Læs flere kundeudtalser

Kontakt os allerede i dag



Administration:
Østre Havnegade 48,4, 9000 Aalborg
Lokaler:
FOKUS FOLKEOPLYSNING, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Telefon 9816 0499
aalborg@damsoe-damsoe.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Nyhedsbrev



Dit navn:
Din email: